Kategoriler
Proje Haberleri

Validebağ Konakları Üsküdar’da yükseliyor

İstanbul şehrinin Üsküdar ilçesinde Validebağ Konakları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje DAP Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Validebağ Konakları projesi bünyesinde 366 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje beş katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Altunizade Mahallesi’nde inşa ediliyor. Validebağ Konakları  projesi Tophanelioğlu Caddesi’nde bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Validebağ Konakları projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 153 metrekare ile 221 metrekare arasında değişiyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri dört farklı plandan meydana geliyor.

Projede yer alan donatılar nelerdir?

Proje kapsamında konut sahipleri için birçok donatı da bulunuyor. Validebağ Konakları projesinde alıcılar için fitness mekezi, oyun parkı gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Ayrıca söz konusu olan projedeki konutların sahipleri için de kapalı otopark hizmeti mevcut.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.