Kategoriler
Proje Haberleri

Valiler Sitesi Kentsel Dönüşümü lansmana özel fiyatlarla satışta

Valiler Sitesi Kentsel Dönüşümü projesi lansmana özel fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yükseller İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 blok ve 91 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3,5 artı 1 arakat daireler ile 5 artı 2 ve 6 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Üstelik bloklarda 17 adet ticari alan mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yükseller İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 8 katlı olmak üzere 6 adet modern yapıda blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 91 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3,5 artı 1 arakat ile 5 artı 2 ve 6 artı 1 dubleks seçeneklerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte bloklarda 17 adet kendine özel depolu geniş ticari alan yer almaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 167 metrekaredir. 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 275 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 320 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 adet olacak şekilde kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve doğaya entegre peyzaj alanı bulunmaktadır. 10 kişilik ithal asansör, jeneratör, hidrofor, 100 tonluk su deposu v kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Bununla birlikte ısı yalıtımlı çatı sistemleri mevcuttur. Konutlar balkonlar dahil olmak üzere yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, PVC doğramalar, vestiyer ve spot aydınlatmalar gibi pek çok özellik yer almaktadır. 2 adet balkon yer alan konutlarda panoramik cam balkon olarak tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra laminat parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Valiler Sitesi Kentsel Dönüşümü konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi İstasyon Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi bir konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Caddeye yakın konumda olan proje dolmuş, metro, Marmaray, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Valiler Sitesi Kentsel Dönüşümü fiyatları ne kadar?

Valiler Sitesi Kentsel Dönüşümü projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik yüzde 50 peşin, 18 ay vade, 0 faiz tapu masrafı ve KDV avantajı bulunmaktadır. Brüt 167 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 275 metrekare olan 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 11.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 447 01 02 veya 0 (552) 713 34 01 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…