Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Valory Çeşme doğal yaşamın yeni adresi

Yiğitoğlu Grup, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Dalyan’da hayata geçireceği Valory Çeşme projesi ile gayrimenkul sektörüne girmeye hazırlanıyor.

Dalyan’da, denize sıfır konumda yer alacak Valory Çeşme, eşsiz manzarası ve bahçe kullanımları ile doğayla iç içe bir yaşam sunacak. Projede kapalı otopark ve açık yüzme havuzu da yer alıyor.

2017 yılı Eylül ayı içerisinde inşasına başlanacak olan Valory Çeşme projesinin 2018 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak anahtar teslimlerinin yapılması planlanmaktadır.

Yiğitoğlu Grup’un Çeşme Dalyan’daki ilk projesi olan Valory Çeşme’de konut blokları taş ev konseptinde hayata geçirilecek.

Denize sıfır konumda yer alan Valory Çeşme Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 5+1, 6+1 olmak üzere beş farklı tipte toplam 13 normal, dubleks ve tripleks daireler bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 95 ile 263 metrekare arasında değişiyor.

Çeşme Dalyan’da denize sıfır konumda, müstakil bahçe avantajı, teknenizi bağlama özelliği bulunan ve kat mülkiyet tapusu veren site konseptinde bir proje olan Valory Çeşme projesi Kocalar plajına 100 metre mesafede bulunuyor.

Tel: 0850 203 45 88

Tasinmazhaber.Com