Kategoriler
Proje Haberleri

Valued Kamiloba Aralık 2023’te teslim

Valued Kamiloba projesi aile yaşamına ve yeni evli çiftlere uygun olarak İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik İstanbul’un en seçkin mimarlık ofislerinden biri olan Murat Erenler Mimarlık’ın imzasını taşımaktadır. 1.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 16 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Murat Erenler Mimarlık imzası taşıyan proje 1.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı olmak üzere yatay mimariyle öne çıkan 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 16 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler net 115 ile 125 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 2 dairelerin büyüklüğü net 179 metrekare olmaktadır. Dünya markaları ile tasarlanmış daire detaylarıyla dikkat çeken proje, depreme dayanıklı yapı tasarımına sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı ile birlikte misafir otoparkı da mevcuttur. Bahsi geçen projenin 1.000 metrekarelik bölümü peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Sosyal donatılarda fitness salonu, hamam, sauna vb. pek çok özellik yer almaktadır. Aidata yansıtılmayan kullan-öde sistemli sinema, tenis, bilardo alanları ve oto yıkama alanı bulunmaktadır. Aynı zamanda çocuk oyun parkları, sinema salonu ve piknik alanları ile dikkat çekmektedir. Tüm daireler akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Bununla birlikte tüm dairelerde pek çok donanım yer almaktadır.

Valued Kamiloba konumu hakkında

İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer alan proje Kamiloba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ana arterlere, birçok alışveriş merkezine, prestijli eğitim kurumlarına, hastanelere ve diğer önemli noktalara yakın mesafede yer almaktadır. Üstelik ulaşım rahatlığı ile dikkat çeken proje denize yakın bir lokasyonda yer almaktadır.

Valued Kamiloba fiyatları ne kadar?

Valued Kamiloba projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL ile 3.500.000 TL arasında farklılık göstermektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 733 43 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…