Kategoriler
Proje Haberleri

Van Medien Concept lansmana özel fiyatlarla satışta

Van Medien Concept projesi alıcılarına modern bir yaşam komplesi sağlamaktadır. Projenin konumu isminden de anlaşılacağı üzere Van’ın İpekyolu İlçesi’nde hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje Ceyb İnşaat ve SDF İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. 4.680 metrekarelik alan üzerinde 3 blok yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 normal daireler ve 7 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ceyb İnşaat ve SDF İnşaat ortaklığı ile tasarlanan proje 4.680 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede her biri 7 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bloklarda ise 3 artı 1 normal daireler ve 7 artı 1 dubleks konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 330 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde 3.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Ortak alanda kapalı çocuk oyun parkı ve kapalı spor alanı yer almaktadır.

Otoparkta her daireye özel kiler alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte bloklarda 1 adet 10 kişilik asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Antre, mutfak ve bütün odalarda dekoratif tavan uygulaması yapılmaktadır. Vestiyer, mutfak, lavabo, banyo ve çamaşır makinesi dolapları mevcuttur. Bunun yanı sıra odalarda ahşap parke uygulaması yapılmaktadır. 3 artı 1 dairelerde 2 adet banyo, 2 adet tuvalet, 2 adet lavabo ve geniş ferah balkon alanı yer almaktadır. 7 artı 1 dubleks dairelerde ise 4 adet banyo, 4 adet tuvalet, 4 adet lavabo ve geniş ferah balkon alanı yer almaktadır.

Van Medien Concept konumu hakkında

Proje, Van’ın İpekyolu İlçesi Hatuniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İpekyolu’na 450 metre mesafede yer alan proje göl, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Akdamar Hastanesi’ne 400 metre uzaklıktadır. Çarşı merkeze 2 kilometre uzaklık yer almaktadır. Bununla birlikte açık semt pazarı, marketler, sosyal alanlar, okullar ve camiler yürüme mesafesindedir.

Van Medien Concept fiyatları ne kadar?

Van Medien Concept projesinde lansmana özel fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 175 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 330 metrekare olan 7 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Proje Haziran 2023 tarihinde teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (539) 213 57 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…