Kategoriler
Proje Haberleri

Vardallar Center satışları devam ediyor

Vardallar Center projesi dikkat çeken tasarımı ile Trabzon’un Yomra İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Vardallar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 107 adet daire bulunmaktadır. 3 farklı tipte tasarlanan proje 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vardallar İnşaat firması imzası taşıyan projede 13 katlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 107 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 farklı tipte tasarlanmakta olup 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Bununla birlikte proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer almaktadır. Konutların büyüklükleri 133 metrekare ile 243 metrekare arasında değişmektedir. Üstelik satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Bloklarda insan ve yük taşıyabilen geniş asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden merkezi sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Vardallar Center nerede yer almaktadır?

Proje, Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi’nde yer almaktadır. Üstelik Okullar Caddesi üzerinde konumlanan proje pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

Vardallar Center fiyatları ne kadar?

Vardallar Center projesinde hemen teslim durumundaki konutların fiyatı daire tipleri ve büyüklüklerine göre farklılık göstermektedir. Kalan son 15 adet meskenin satışları devam etmektedir.

Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 462 341 43 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…