Kategoriler
Proje Haberleri

Veb Tower İncek fiyat

Vebtaş Mühendislik İnşaat Enerji Turizm A.Ş. imzası ile Veb Tower İncek projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Ankara iline bağlı bulunan İncek ilçesinde yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile göz dolduran projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan Veb Tower İncek projesi tek bir bloktan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bahsi geçen tek blokta 36 kat bulunuyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 85 adet konuta yer verecek şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Fakat üç farklı daire tipinden meydana gelen projede konutların büyüklükleri beş farklı plandan oluşuyor. Veb Tower İncek projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 202 metrekare ile 431 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projede inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Veb Tower İncek projesindeki konutların fiyatları 677 bin TL ile 2 milyon 458 bin 235 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Bahsi geçen 2+1 konutlar 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 979 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 679 bin 495 TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 05498274729