Kategoriler
Proje Haberleri

Vema Tuzla 0.69 vade farklı ile satışta

Vema Tuzla projesi, “zirvede olmak bir yaşam tarzıdır” mottosuyla yapılar inşa eden Vema İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Son yıllarda kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren Vema İnşaat, Türkiye Cumhuriyeti Tuzla Belediyesi ile birlikte bahsi geçen projeye başlamıştır. 8.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 634 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vema İnşaat, Türkiye Cumhuriyeti Tuzla Belediyesi ile birlikte Vema Tuzla projesini yaşama geçirmektedir. Bahsi geçen proje 8.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 474 adet konut, 160 adet Home Office ve 122 adet mağaza ile birlikte toplamda 634 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 82 metrekaredir. Aynı zamanda 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 61 metrekare olmaktadır. Sitede 24 saat kesintisiz güvenlik sağlayan kamera sistemi bulunmaktadır. Otopark seçenekleri arasında açık, kapalı ve misafir otoparkları mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde spor alanları bulunmaktadır.

Proje kapsamında akıllı ev sistemleri, alarm sistemi, fiber internet, kablo TV, uydu, asansör, hidrofor, ısı yalıtımı, jeneratör, paratoner, ses yalıtımı ve su deposu gibi birçok modern özellik mevcuttur. Üstelik güvenliğiniz ve rahatınız için alarm sistemi, intercom sistemi ve yangın merdiveni yer almaktadır. Bu konutlarda kullanılan malzemeler kalitesi ile dikkat çekmektedir. Alüminyum doğramalar, çelik kapılar, PVC doğramalar gibi malzemeler güvenlik ve dayanıklılık açısından oldukça önemlidir. Ayrıca dairelerin iç tasarımı modern ve ferah bir görünüme sahiptir. Amerikan mutfak, laminat zemin, seramik zemin gibi özellikler konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Mutfaklarda Teka marka set üstü ocak, davlumbaz ve fırın gibi modern donanımlar yer almaktadır. Ayrıca armatür, musluk ve bataryalar kaliteli markaların ürünleridir. Klima, spot aydınlatma gibi özellikler konutların modern ve fonksiyonel tasarımını tamamlamaktadır.

Vema Tuzla konumu hakkında

İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer alan proje İçmeler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Eşsiz adalar ve deniz manzarasına sahip projede alışverişe çıkmak için aşağıya inmek yeterli olacaktır. 122 mağaza ve kafeler bir asansör uzaklıkta, projesinin hemen altında yer almaktadır. Uluslararası Sabiha Gökçen Havaalanına 12 dakika uzaklıktadır. Viaport ve Viamarin gibi İstanbul’un en büyük 2 Outlet Alışveriş Merkezine 10 dakikalık bir mesafededir. Ayrıca Yat Limanı, 6 büyük Üniversite Yerleşkesi ve çevresindeki oteller ve hastaneler çok yakın konumdadır.

Vema Tuzla fiyatları ne kadar?

Vema Tuzla projesinde Yeni Evim Konut Kampanyası kapsamında 15 yıl vade, 0,69 vade farkı ile satışlar yapılmaktadır. İlk 3 yıl düşük taksitli olarak satışa sunulan projede konutlar teslime hazırdır. Ayrıca brüt 82 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 4.042.600 TL ile 9.097.380 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0216 606 56 56 veya 0532 066 38 93 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…