Kategoriler
Proje Haberleri

Venara Güneşli 30 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta!

Venara Güneşli projesi, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Güneşli semtinde yer almaktadır. Konut projesi İnaş Yapı A.Ş. ve Conoğlu İnşaat firması ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

İstanbul’un gözde projelerinden biri olan Venara Güneşli projesi, lansmana özel sunduğu avantajlarla dikkat çekmektedir. Konut projesi, modern mimarisi ve sunduğu yaşam kalitesi ile yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekmeyi başarmaktadır.

Venara Güneşli konut projesi toplam 2 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. İki adet konut bloğunda ise toplam 211 adet  daireden meydana gelmektedir. Konut projesinde dairelerin dışında ayrıca 12 adet 4 bin metrekarelik alana sahip ticari üniteye yer verilmektedir. Bunların dışında projede her türlü sosyal aktivite ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca 7/24 güvenlik hizmeti sunan butik bir konut projesi özelliği taşımaktadır.

Venara Güneşli projesi, hayatınıza enerji katacak spor ve sosyal yaşam alanları yer almaktadır.

Ayrıca konut projesinde 252 araçlık kapalı otopark kapasitesi ve elektrikli şarj istasyonları yer almaktadır.

Konut tiplerine bakıldığında ise 211 adet konut üç farklı tipte tasarlanmıştır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelmektedir.

Konut projesindeki 1+1 tip daireler brüt 70.46 ve 74.78 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 123.39, 108.63, 120.45, 117 ve 115.80 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 151 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Venara Güneşli ödeme planı

Projede, kişiye özel ödeme seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca bu, alıcıların bütçelerine uygun esnek ödeme planları yapmalarını sağlanmaktadır. Konut projesinde ayrıca, 30 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı da sağlanmaktadır. Böylece ödemeleri daha da kolaylaştırmaktadır. Venara Güneşli projesinde, tapu masrafı almadan ev sahibi olma imkanı da bulunmaktadır. Bunların dışında yüzde 1 KDV fırsatı sunulmaktadır. İlk etapta projedeki dairelerden birine yüzde 25 peşinat ödeyerek sahip olma fırsatı sunulmaktadır.

Venara Güneşli nerede yer almaktadır?

Bu konut projesi Bağlar mahallesi, Osmanpaşa caddesi, No:56 Bağcılar / İstanbul adresinde yer almaktadır. Konut projesinden Mimar Sinan Metro İstasyonu 50 metre, Ataköy Marmaray İstasyonu 10 kilometre mesafededir. Ayrıca Yenibosna Metrobüs Durağı 7 kilometre ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi 10 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Projeden Atatürk Havalimanı 6,5 kilometre, İstanbul Havalimanı 36 kilometre mesafededir. Ayrıca Hilton Garden’a 400 metre ve Radisson otele ise 3 kilometre mesafede bulunmaktadır.

Projeyi daha yakından tanımak isteyenler 444 91 94 numaralı telefondan ya da venaragunesli.com internet adresinden detaylı bilgi alabilirler.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…