Kategoriler
Proje Haberleri

Venüs 1 Residence yıl sonunda teslim

Venüs 1 Residence konut projesi yıl sonu itibari ile tamamlanması planlanmaktadır. Tam eşyalı ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek proje Gököz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen projenin konumu İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. Proje kapsamında 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gököz İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede 4 katlı modern bir bina yükselmektedir. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik projede bir tapu ile iki adet birbirinden bağımsız, tam eşyalı, studio olarak teslim edilecektir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairlerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 44 metrekare olmaktadır. Projede kamera sistemi ile güvenlik sağlanmaktadır. Asansör, su deposu, kablo TV ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Söz konusu projede profesyonel yönetim ve planlama yapılarak temizlik, bakım, kiralama, housekeeping gibi hizmetler yer almaktadır.  Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Tam eşyalı olan konutlarda beyaz eşya, ankastre mutfak seti, çamaşır kurutma makinesi, klima ve çeşitli mobilyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra duşakabin, PVC doğrama, panjur sistemi ve spot aydınlatma gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır.

Venüs 1 Residence konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kadıköy İlçesi Osmanağa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tüm ulaşım araçlarına yakın konumdadır. Çarşıya, pazara, bahariyeye, belediyeye, Bağdat Caddesi’ne, feribota ve metroya yürüme mesafesindedir. Üstelik proje bölgede kısıtlı olan konaklama ihtiyacına yönelik yüksek kiralama potansiyeline uygun bir konumda projelendirilmiştir.

Venüs 1 Residence fiyatları ne kadar?

Venüs 1 Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 4.920.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede tapular hazır durumdadır. Üstelik binanın kaba inşaatı tamamlanmış ve yıl başından itibaren yaşam başlanması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 414 45 45 veya 0 (532) 308 84 51 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…