Kategoriler
Proje Haberleri

Vera City Eryaman satışları devam ediyor

Vera City Eryaman projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi Şehit Osman Avcı Mahallesi’nde yer almaktadır. Eryaman konut projesi Çelikoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ne zaman teslim edilecektir? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Etimesgut konut projesi Şehit Osman Avcı Mahallesi, 1404. sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde tek konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca projede ticari üniteler ve showroom yer almaktadır. Tek konut bloğunda toplam 110 adet daire yer almaktadır. 110 adet dairenin tamamı 93 ve 95 metrekarelik 2+1 tip bağımsız mutfaklı dairelerden meydana gelmektedir. Projede yer alan showroom ise 1.700 metrekarelik bir alana sahiptir. showroom olan bölümde ise Güral Porselen’in mağazası yer alacaktır.

Eryaman konut projesinde 7 /24 güvenlik ve açık otopark alanı yer almaktadır. Ayrıca taş yünü ısı yalıtımı, hidrofor, merkezi ısınma sistemi projede yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan dairelerde ise çelik kapı, laminant parke pvc doğrama, ankastre mutfak yer almaktadır. Ayrıca ankastre ocak – fırın  – davlumbaz set, merkezi uydu sistemi, açık balkon yer almaktadır. Projede ayrıca hilton lavabo, alafranga wc, spot ışıklandırma sistemi yer almaktadır.

Vera City

Vera City Eryaman fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan satılık daireler5in fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut projesinde satılık daire fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 95 metrekare alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut projesinde konut fiyatları 3 milyon 100 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Vera City Eryaman nerede yer almaktadır?

Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi Şehit Osman Avcı Mahallesi, 1404. sokak üzerinde yer almaktadır. Eryaman konut projesi Kaplan caddesi ile 1404. sokağın kesiştiği köşede yer almaktadır. Satışların devam ettiği konut projesinin 2023 yılı Aralık ayından tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Etimesgut konut projesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na, alışveriş merkezlerine, pazar yerine, Özel Eryaman Hastanesi’ne yakın bir konumda yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0544 196 25 03 numaralı telefonu arayabilirler.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…