Kategoriler
Proje Haberleri

Vera Nova Villaları 2022 Haziran’da teslim

Vera Nova Villaları konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Karasu İlçesinde yükselen proje ARS İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Vera Nova Villaları kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Böylece evinizi uzaktan da kontrol altına alma şansına sahip olursunuz. Aynı zamanda villa içlerinde teras, barbekü gibi olanaklara da yer verilmiştir.

27 adet villanın yer aldığı site içerisinde ortak havuz, müstakil bahçe, kamera sistemi, otopark gibi olanaklara sahiptir. Sakarya villa projesi kapsamında toplam 27 adet müstakil villa yer almakta olup oyun parkı, spor alanı ve 7/24 güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır. Bu villalar 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip villalar brüt 150 metrekare alana sahiptir.

Vera Nova Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Vera Nova Villaları konut projesi, Sakarya’da Aziziye Mahallesi mevkiinde konumlandırılmıştır. Doğayla iç içe proje aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 150 metrekare alana sahip 3+1 tip villalar 980 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villaların satışlarında 40 ay’a kadar elden taksit seçenekleri de mevcuttur. Projenin 2022 Haziran ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0553 670 61 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…