Kategoriler
Proje Haberleri

Vera Park Yamaçtepe oturuma hazır

Vera Park Yamaçtepe projesi modern yaşam alanları ile Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen proje Özalp Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 4 blok ve 72 adet daire bulunmaktadır. 2 blokta 36 adet 3 artı 1, diğer 2 blokta ise 36 adet 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özalp Mühendislik İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 7 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 72 adet daire yer almaktadır. 2 blokta 36 adet 3 artı 1, diğer 2 blokta ise 36 adet 4 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için özel açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm bloklarda ısıtma sistemi olarak kaskad sistemi kullanılmaktadır. Üstelik her blok ayrı biçimde ısıtılmaktır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ferah yapıda balkonlar ile 2 adet banyo yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Vera Park Yamaçtepe konumu hakkında

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer alan proje Yamaçtepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin yanında Özel Rekor Okulları yükseltmektedir. Bunun yanı sıra blokların önü cami yeri olduğu için manzarasının kapanma ihtimali bulunmamaktadır. Adliye, belediye ve üniversite yürüme mesafesindedir. Üstelik okullar bölgesi olarak geçmekte olup çevresinde pek çok okul mevcuttur.

Vera Park Yamaçtepe fiyatları ne kadardır?

Oturuma hazır durumdaki Vera Park Yamaçtepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare olan 3 artı 1 daireler 1.980.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(541) 547 42 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…