Kategoriler
Proje Haberleri

Verra Suites Beykoz fiyatları

Tüfekçioğlu Grup firmasının imzası ile Verra Suites Beykoz projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi İstanbul iline bağlı bulunan Beykoz ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje üç bloktan meydana geliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Eşsiz İstanbul Boğaz manzarasına sahip olan proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edildi. Verra Suites Beykoz projesi bünyesinde 26 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan proje Soğuksu Mahallesi’nde inşa ediliyor. Verra Suites Beykoz projesinde bulunan konutlar Karadut Sokak No:1’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Verra Suites Beykoz projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4,5+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri 140 metrekare ile 337 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Verra Suites Beykoz projesinde bulunan 2+1 konutlar 1 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar da 2 milyon 846 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Bahsi geçen projedeki konutların 2020 yılının Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0216 341 0606