Kategoriler
Proje Haberleri

Vesta Gümüştepe lansmana özel fiyatlarla satışta

Vesta Gümüştepe projesi Ocak İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Burda İli, Nilüfer İlçesi, Gümüştepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu konut projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başlamıştır. Projenin özellikleri, daire tipleri, satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Bursa konut projesi Gümüştepe’de yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde zemin kat+ 3 normal katlı iki adet konut bloğu yer almaktadır. İki konut bloğunda ise 4+1 normal ve 4+1 dubleks daire seçeneklerine yer verilmektedir. Nilüfer konut projesindeki daire büyüklüklerine baktığımızda şöyledir. 4+1 normal dairelerin brüt büyüklüğü 346 metrekare olarak projelendirilmiştir. Ayrıca 4+1 dubleks dairelerin alanları ise brüt 627 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır.

Projedeki dairelerde ADSL, yangın alarm sistemi, duşakabin, beyaz eşya, fiber internet bulunmaktadır. Ayrıca dairelerde ankastre fırın, giyinme odası, ıntercom sistemi, kiler yer almaktadır. Bunların dışında bulaşık makinesi, ısı cam, gömme dolap, set üstü ocak hırsız alarm sistemi de yer almaktadır.

Konut projesindeki binalarda kablo tv, ses yalıtımı, asansör, kamera sistemi, ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca binalarda kapalı otopark, spor alanı, yangın merdiveni, çocuk oyun alanı, jeneratör ve açık yüzme havuzu yer almaktadır.

Vesta Gümüştepe fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda fiyatlar 10 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

346 metrekare brüt alana sahip 4+1 dairelerin fiyatları 10 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

627 metrekare brüt alana sahip 4+1 dubleks dairelerin fiyatları 16 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

Vesta Gümüştepe projesi nerede yer almaktadır?

Vesta Gümüştepe projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde, Gümüştepe Mahallesi’nde yer almaktadır.

Projenin daire tipleri nelerdir?

Proje, 4+1 normal daireler ve 4+1 dubleks dairelerden oluşmaktadır.

Dairelerde hangi özellikler bulunmaktadır?

Dairelerde ADSL, yangın alarm sistemi, duşakabin, beyaz eşya, fiber internet, ankastre fırın, giyinme odası, interkom sistemi, kiler, bulaşık makinesi, ısı cam, gömme dolap, set üstü ocak ve hırsız alarm sistemi gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Proje içerisinde hangi olanaklar mevcuttur?

Projede kapalı otopark, spor alanı, yangın merdiveni, çocuk oyun alanı, jeneratör ve açık yüzme havuzu gibi olanaklar bulunmaktadır.

Vesta Gümüştepe projesindeki dairelerin fiyatları ne kadardır?

Satılık daire fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne, kata ve cepheye göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca başlangıç fiyatları 10 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Nasıl iletişim kurabilirim?

Vesta Gümüştepe projesi hakkında daha fazla bilgi almak veya iletişim kurmak için 0224 483 62 25 ve 0545 224 62 25 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Sonuç olarak lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan projede, 4+1 normal ve 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Proje, büyük metrekareli daireleriyle dikkat çekmekte olup, birçok özellik ve olanak sunmaktadır. Konut projesinde yer alan binalar, modern tasarımıyla dikkat çekmekte ve birçok konfor öğesini barındırmaktadır.

Vesta Gümüştepe projesindeki dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne, tipine, kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Başlangıç fiyatları 10 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak ve iletişime geçmek için verilen telefon numaraları aranabilir. Eğer siz de Bursa’da modern bir yaşamın keyfini çıkarmak istiyorsanız, Vesta Gümüştepe projesini değerlendirebilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0224 483 62 25 ve 0545 224 62 25 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…