Kategoriler
Proje Haberleri

Via 138 Kayseri lansman fiyatlarıyla satışta

Via 138 Kayseri projesi yatırım değeri yüksek olan bölge konut ve ticari alanlar sunmaktadır. Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer alan proje Grup Avenir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern 2 adet blok yükselen site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Grup Avenir İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 10 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Bununla birlikte ticari alanlar da mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Duşakabin, Hilton lavabo, vestiyer ve fiber internet gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Via 138 Kayseri konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Talas İlçesi Kiçiköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Talas kaymakamlığın hemen çaprazında konumlanmıştır. Bununla birlikte merkezi konumda yer alan proje yatırım değeri yüksek bir bölgede olması sebebiyle oldukça dikkat çekmektedir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Via 138 Kayseri fiyatları ne kadar?

Via 138 Kayseri projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Vadeli ödeme ve takas seçenekleri bulunmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.035.000 TL ile 2.079.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 546 428 36 47 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…