Kategoriler
Proje Haberleri

Vil Encore Kuşçular ile doğanın içinde modern bir yaşam

Vil Encore Kuşçular projesi günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte, 4 mevsim yaşama uygun olarak tasarlanmıştır. Bahsi geçen proje, modern mimariyi ve müstakil yaşam keyfini bir arada sunmaktadır. Ayrıca Vil ve Encore ortak girişimiyle Urla Kuşçularda hayata geçirilen proje, ahşap dış cephe kaplaması, sade, doğal, estetik ve fonksiyonel yapısıyla dikkat çekmektedir.

Vil Encore Kuşçular projesi 3.500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Projenin 10 adet villadan oluştuğunu belirten firma yetkilileri, teslimlerin Haziran 2023 tarihinde yapılacağı bilgisini vermiştir. Firma yetkilileri, projenin konut sahibi olmak isteyen yerli ve yabancıların dikkatini çektiğini ifade etmiştir. Üstelik villaların denize ve şehir merkezine yakın olması sebebiyle de talep gördüğünü vurgulamıştır.

Vil Encore Kuşçular tasarımında fonksiyonel çözümler saklı

Firma yetkilileri proje detayları hakkında bilgi vermiştir. Yetkililer; “İzmir’in yükselen değeri Urla’da önemli bir yatırıma imza attık. Projenin bulunduğu bölge temiz havası, tarihi yapısı, üzüm bağları, zeytin ağaçları ve seracılığın da mevcut olduğu önemli bir merkezdir. Proje 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerine sahip 10 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca her ayrıntısında gizlenen fonksiyonel çözümleri ile müstakil yaşamı keyifli ve konforlu biçimde sunmaktadır. Müstakil ve bahçeli yaşam alanlarını günümüzün ihtiyaçlarına uygun, teknoloji ve kompakt çözümlerle beraber hayata geçirmektedir.

Tamamı müstakil olan villalar, kendine özel yüzme havuzu ve bahçe alanlarına sahiptir. Üstelik geniş ve ferah iç tasarımları ile fonksiyonel hacimli alanlara da sahip olmaktadır. Doğayla iç içe denize ve merkeze çok yakın mesafede konumlanan proje ulaşım avantajı ve özgün tasarımıyla da öne çıkmaktadır. Ön satışların başladığı Vil Encore Kuşçular projesi otoban bağlantı noktasına 5 dakika uzaklıktadır. Urla merkeze 7 kilometre ve İzmir’e 35 dakika uzaklıktadır. Bunun yanı sıra Demircili ve Altınköy koylarına 10 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.” açıklamasında bulunmuştur.

Birçok teknik özellik ve donanım tek çatı altında sunuluyor

Firma yetkilileri konut sahiplerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek birçok teknik özellik ve donanımı tek çatı altında sunduklarına dikkat çekmiştir. Ayrıca yetkililer; “Vil Encore Kuşçular, yurtiçi ve yurtdışında inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında birçok girişimde liderlik ve iştirak eden uzun yıllar kazanılan tecrübelerin 2 sene boyunca devam edilen Arge çalışmalarının yansımasıdır. Bütün villalara özel bahçe alanı, yüzme havuzu ve otopark alanı mevcuttur.

Özel tasarlanmış ve gizliliğe önem veren mimari ve peyzaj alanlarına da sahiptir. Detaylı depolama alanları ve 4 mevsim bahçe içinde yaşama imkanı sunan kış bahçesi bulunmaktadır. Üstelik yeni tasarım şöminelerle modern ısınma sistemine sahiptir. Dış cephe ve çatı sistemlerine kullanılan metal ve ahşabın uyumuyla dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bununla birlikte estetik ve fonksiyonel merdiven tasarımları gibi pek çok özellik yer almaktadır.” bilgilendirmesinde bulunmuştur.

Projenin tüm özellikleri hakkında detaylı bilgi için 0532 285 17 37 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…