Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Alkan Kuşadası Haziran 2023’te teslim

Villa Alkan Kuşadası projesi modern yaşam alanları ile isminden de anlaşılacağı üzere Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Tunalar Yapı ile Mavi Ada İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 9.790 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 40 adet villa bulunmaktadır. Söz konusu villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ferah yapıya sahip bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tunalar Yapı ile Mavi Ada İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 9.790 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere 40 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 116 metrekare ile 138 metrekare arasında değişmektedir. Projedeki tüm villalar 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Her villaya özel otopark ve peyzaj alanı mevcuttur. Üstelik otomatik sulama sistemi yer almaktadır.

Çevre duvarı ve aydınlatması ile çelik kontrüksiyon üzeri ahşap basamaklı merdiven gibi özellikler bulunmaktadır. Tüm villalar ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Ayrıca tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. TSE’li çelik kapılara sahip villalarda akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Birinci sınıf mutfak, lake iç kapılar ve ısıcamlı renkli PVC doğramalar dikkat çekmektedir. Klima alt yapısına sahip villalarda TV ve uydu sistemi yer almaktadır. Bunun yanı sıra girişte antre bulunmak üzere otomatik panjur, vestiyer ve teras alanı yer almaktadır.

Villa Alkan Kuşadası konumu hakkında

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu villaların her biri deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Projenin yakın çevresinde cami, eczane ve semt pazarı yer almaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Villa Alkan Kuşadası fiyatları ne kadar?

Villa Alkan Kuşadası projesinde fiyatlar konutların büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Proje kapsamında yer alan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.250.000 TL ile 8.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0532 176 21 14 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…