Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Apollon satışları başladı

Villa Apollon projesi estetik görünüme sahip yapısı ve kaliteli yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Akar Life tarafından hayata geçirilmektedir. 1314 ile 1940 metrekarelik arsa payına sahip proje kapsamında toplam 9 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 8 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu benzersiz tasarıma sahip proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akar Life güvencesi ile tasarlanan proje 1314 ile 1940 metrekarelik arsa payına sahiptir. Proje kapsamında toplam 9 adet modern yapıda villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar ise 8 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 8 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 435 metrekaredir. Ayrıca 8 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 380 metrekare olmaktadır. Eşsiz mimarisi, modern özellikleri ile dikkat çeken proje konforlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Villalar, akıllı ev sistemleri, hızlı internet bağlantısı ve diğer modern olanaklarla donatılmıştır. Bu özellikler konut sahiplerine evlerinde en üst düzeyde konfor ve özgürlük hissi sunmaktadır. Üstelik ultra lüks villaların her birinde 40 metrekarelik özel yüzme havuzu yer almaktadır. Her villaya özel 2 araç kapasiteli kapalı otopark alanı mevcuttur.

Villaların kat planları ise şu şekildedir; salon, 6 adet her biri banyolu yata odası, mutfak, giyinme odası, ütü ve çamaşır odası, kiler, vestiyer, depo, genel wc, teras, rüzgarlık ve giriş holü. Konutlarımızda giriş kapıları yüksek kaliteli çelikten yapılmıştır ve güvenliğiniz için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, villalarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfaklarımızda ankastre mutfak setleri yer almakta olup modern bir yaşam tarzını yansıtmaktadır. Banyolarda Hilton lavaboları ve duşakabinler bulunmaktadır. Aynı zamanda konutlarda laminat ve seramik zeminler kullanılmaktadır. Spot aydınlatmaları sayesinde evinizde modern bir atmosfer yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra çamaşır odası, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik de konutlarımızda bulunmaktadır.

Villa Apollon konumu hakkında

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer alan proje Altınkale Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Villalar avantajlı konumu ile doğanın içinde muhteşem manzaralar sunmaktadır. Üstelik şehrin en seçkin semtlerinden birinde inşa edilmektedir. Yakın muhitinde birçok alışveriş merkezi, eğlence merkezi, süpermarket, semt pazarı ve spor salonu gibi hizmetler mevcuttur. Ayrıca, sağlık kurumlarına yakın mesafede olup hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi imkanlar bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarına erişim kolaydır. Yakın mesafede dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları bulunmaktadır.

Villa Apollon fiyatları ne kadar?

Villa Apollon projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 435 metrekare olan 8 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 47.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 469 47 07 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…