Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Arena Konya vadeli ödeme seçenekleriyle satışta

Villa Arena Konya konut projesi TMS Yapı Mühendislik Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 14 adet modern yapıda villa bulunmaktadır. Villalar 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

TMS Yapı Mühendislik Mimarlık firması güvencesi ile tasarlanan projede her biri 2 katlı 14 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen modern yapıdaki bu villalar 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 489 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 575 metrekare olmaktadır. Site içerisinde her villa için 3 adet kapalı ve 1 adet açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya ait bağımsız müstakil bahçe ile bahçe içerisinde süs havuzu ve veranda bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bodrum katında çok amaçlı salon yer almaktadır. Projenin dış cephesinde doğal taş ve mermer kaplama yapılmaktadır. Villa içerisinde asansör sistemi bulunmaktadır. Üstelik bu villalar bireysel yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfaklar Ada mutfak modeline sahip olup her mutfakta kiler alanı bulunmaktadır. 4 adet banyo bulunan villalarda banyonun 1 tanesi misafir yatak odasında, 1 tanesi de ebeveyn yatak odasındadır. Ebeveyn yatak odalarında giyinme odası, duşakabin, hamam ve jakuzi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ayrıca çamaşır, ütü ve kurutma odası mevcuttur. Bunun yanı sıra villalarda parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Her villa için kızartma mutfağı ve barbekü ile ayakkabılık holü yer almaktadır.

Villa Arena Konya konumu ve fiyatları hakkında

Modern tasarımı ile dikkat çeken proje, Konya’nın Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Villa Arena Konya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra vadeli ödeme seçenekleri ile sahiplerini bekliyor. Brüt 489 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 9.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 575 metrekare olan 7 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 11.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 233 08 67 veya 0 (536) 315 77 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…