Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Çamlıca Konakları anahtar teslim

Villa Çamlıca Konakları doğa ile iç içe konumda sağlıklı bir villa projesi olarak sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Tokat’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje İstanbul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 4 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Doğa ile iç içe sağlıklı bir yaşam fırsatı sunan ve İstanbul İnşaat güvencesi ile tasarlana projede tripleks villalar yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan bu tripleks villalar 4 artı 1 ve 7 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 196 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 374 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villa için 2 adet kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte araç sensörlü otomatik garaj kapısı yer almaktadır. Ortak alan içerisinde Fitness salonu, sinema odası gibi aktivite solunu, zengin peyzaj alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Vip asansör, hidrofor, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak nem bariyerli yerden ısıtma sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi yapılmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ile görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. 2 ana banyo, 1 ebeveyn banyosu, hamam, sauna, giyinme odası, birinci sınıf lake mutfak dolapları, birinci sınıf çimstone tezgah, granit evye mevcuttur. Salon ve oturma odaları TV Üniteleri, ardiye, çamaşır yıkama kurutma ve ütü odası gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak özel led ve spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Üstelik geniş ve ferah balkonlar yer almaktadır.

Villa Çamlıca Konakları konumu hakkında

Proje, Tokat’ın Merkez İlçesi Güneşli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Karşıyaka Güneşli mevkii 112 acil merkezi altında konumlanan proje doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Şehir merkezine yakın konumda olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, okullar, üniversite, hastane ve sağlık ocağı gibi pek çok alan mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Villa Çamlıca Konakları fiyatları ne kadardır?

Villa Çamlıca Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik anahtar teslim yapılan projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 196 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.775.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 374 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 villaların fiyatı 7.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 475 60 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…