Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Ferah Gülyalı satışları başladı

Villa Ferah Gülyalı projesi müstakil yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Aba Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 4 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Konforlu yaşam alanları sunan proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aba Yapı İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 3 katlı olmak üzere 4 adet villa yer almaktadır. Her birinin kendine ait alanları bulunan bu villalar 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 340 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 305 metrekare olmaktadır. Projedeki konutlarda 7 gün 24 saat kamera sistemi ve profesyonel güvenlik hizmeti mevcuttur. Ayrıca araçlarınızı güvenle park edebilmeniz için 2 araçlık özel otopark alanı da mevcuttur.

Her villanın kendine ait açık yüzme havuzu yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde kablo TV, uydu sistemi ve su deposu gibi özellikler bulunmaktadır. Üstelik ısı ve ses yalıtımına sahip villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Villalar 2 adet salon, 5 adet yatak odası ve 5 adet banyo alanlarına sahiptir. Aynı zamanda tüm villalarda giyinme odası, kiler, klima, gömme dolap, vestiyer ve çamaşır odası gibi özellikler yer almaktadır.

Villa Ferah Gülyalı konumu hakkında

Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde yer alan proje Turnasuyu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin en nezih bölgesinde yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. Üstelik denize olan yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Okullara 15 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca havaalanına ve şehir merkezine araba ile 15 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Villa Ferah Gülyalı fiyatları ne kadar?

Villa Ferah Gülyalı projesinde villalar yüzde 80 bitmiş olarak teslim edilecektir. Brüt 340 metrekare olan 5 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 11.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(532) 282 09 93 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…