Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Gardenia Bolu satışları devam ediyor

Villa Gardenia Bolu projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bolu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ceylanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.000 metrekarelik alan üzerinde dört tarafı yol olan 14 adet müstakil villalar bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

6.000 metrekarelik alan üzerinde dört tarafı yol olan 14 adet müstakil villalar bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projede 3 tip villa seçeneği bulunmamaktadır. A ve H bloklarındaki villaların bahçeleri 20. caddeye bakmaktadır. Bu villaların büyüklüğü brüt 301 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü 247 metrekare olmaktadır. B1, B2, C1, C2 bloklarındaki villaların bahçeleri 3698. sokağa bakmaktadır. Bu villaların büyüklüğü brüt 303 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü 250 metrekare olmaktadır. F1, F2, G1, G2 bloklarındaki villaların bahçeleri 3693. sokağa bakmaktadır. Bu villaların büyüklüğü brüt 303 metrekaredir. Ayrıcalıklı net büyüklüğü ise 253 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Villalar geniş iç mekanlar ve geniş bahçe alanlarına sahiptir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, galeri boşluğu, yüksek tavanlar ve şömine gibi birçok özelliğe sahiptir.

Villa Gardenia Bolu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bolu’nun Merkez İlçesi Çıkınlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 112 acil hizmet binasının batı kısmında, Okçular-Narven yoluna cephelidir. Ayrıca şehir merkezine hem çok yakın hem de doğayla iç içe eşsiz manzaraya sahiptir.

Villa Gardenia Bolu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 301 ile 303 metrekare arasında olan 5 artı 1 villaların fiyatı 3.250.000 TL ile 3.500.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik projede araç takası ve Bolu içi imarlı parsel takası değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (374) 270 10 01 veya 0 532 635 90 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…