Kategoriler
Proje Haberleri

Villa İnci Karasu 2023’ün 1. çeyreğinde teslim

Villa İnci Karasu projesi müstakil yaşam alanlarına sahip villa konsepti ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde birbirinden bağımsız 3 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamındaki tek blokta birbirinden bağımsız 3 adet villa yer almaktadır. Her biri 2 katlı olan villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villa için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik proje sosyal alanları içerisinde müstakil açık yüzme havuzu ve özel bahçe alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Deniz manzarasına sahip villalarda özel teras alanları yer almaktadır.

Villa İnci Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Üstelik projedeki villalar deniz manzarasına hakim bir konumda yer almaktadır. Çarşı’ya yürüme mesafesinde yer almaktadır. Bununla birlikte süper marketlere, hastaneye, adliyeye, polis karakoluna, KYK yurduna ve alışveriş merkezlerine yakın konumdadır.

Villa İnci Karasu fiyatları nee kadar?

Villa İnci Karasu projesinde 3 adet 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Brüt 135 metrekare olan 2 artı 1 villa tipindeki konutlar 2.700.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise 2023 yılının 1. çeyreği olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 533 015 57 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…