Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Lavinia Karasu satışları başladı

Villa Lavinia Karasu modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sivişoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Üstelik her villaya özel bahçe alanı ve teras yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, barbekü ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Villa Lavinia Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin merkezine yakın fakat gürültüsünden uzak doğayla iç içe bir yaşam alanı sunmaktadır. Muhitinde market, okullar, cami, hastane ve eczane bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Villa Lavinia Karasu fiyatları ne kadardır?

Villa Lavinia Karasu projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik araç takası yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 75 47 veya 0 (542) 569 32 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…