Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Natura Aksaray prestijli bir yaşam fırsatıyla satışta

Villa Natura projesi şehrin en prestijli villa projesi olarak Aksaray’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Ertunç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.486 metrekarelik arsa alanı üzerinde ikiz villalar bulunmaktadır. Site içerisinde toplam 4 adet birbirinden bağımsız bahçe alanlarına sahip 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ertunç İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje 1.486 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 4 adet birbirinden bağımsız bahçe alanlarına sahip ikiz villalar yer almaktadır. Bu villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 365 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 320 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda komple beyaz eşya seti bulunmaktadır. Buzdolabı, çamaşır makinası, çamaşır kurutma makinası, ocak, fırın, davlumbaz, mikrodalga fırın, bulaşık makinası, 165 ekran televizyon ve klima gibi pek çok eşya yer almaktadır. Villaların alt katında taşlık, salon + mutfak, veranda, banyo ve gardıroplu misafir odası yer almaktadır. Üst katında ise hol, banyo, çamaşır ütü odası, 2 adet giyinme odalı yatak odası ve ebeveyn banyosu yer almaktadır. Ayrıca ebeveyn banyosu içerisinde küvet, duş ve klozet mevcuttur.

Villa Natura konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aksaray’ın Merkez İlçesi Kılıçaslan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje şehrin kalbinde merkeze 15 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Villa Natura projesinde banka kredisine uygun satılar yapılmaktadır. Brüt 365 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 8.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (541) 678 65 68 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…