Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Noa Adabükü satışları başladı

Villa Noa Adabükü projesi ulaşım kolaylığı, güvenliği ve eşsiz yatırım fırsatı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Neva Prestij Yapı güvencesi ile hayata geçirilmektedir. 48.200 metrekarelik arazi üzerinde toplam 256 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 116 tanesi ikiz villa, 140 tanesi ise normal dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Neva Prestij Yapı firması imzası taşıyan proje 48.200 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede toplam 256 adet konut yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villa tiplerinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 93 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 villaların net büyüklüğü 81 metrekare olmaktadır. Adabükü’nün eşsiz doğası ile entegre mimarisi, fonksiyonel ve çağdaş tasarımı, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş yaşam alanları ile modern bir yaşam sizleri bekliyor. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Projede 38.000 metrekarelik yeşil alan ve göz kamaştıran peyzaj alanları bulunmaktadır.

Oldukça geniş alanlara sahip sosyal donatı içerisinde; 1100 metrekarelik açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, 2 adet restoran, havuz bar, güneşlenme terası, buggy servisi, plaj voleybolu, çocuk oyun parkurları, mini golf sahası, evcil hayvanlar için patipark, özel plaj, market ve plaja shuttle servisi, kapalı fitness salonu, market, yürüyüş parkuru ve kum havuzu bulunmaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu, duşakabin, PVC doğrama ve termosifon gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Villa Noa Adabükü konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Güvercinlik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bodrum’un en değerli lokasyonlarından biri olan Adabükü’nde konumlanan proje deniz, göl ve doğa manzarasına sahiptir. Deniz Tuzlası’nın yanı başında yer almaktadır. Ayrıca Bodrum merkeze 20 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte havaalanına 10 dakika ve Karia Port AVM’ ye 5 dakika mesafede yer almaktadır.

Villa Noa Adabükü fiyatları ne kadar?

Villa Noa Adabükü projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 93 metrekare olan 2 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 278 78 46 veya 0 (534) 648 99 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…