Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Nova Sarımeşe satışları devam ediyor

Villa Nova Sarımeşe projesi Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yer almaktadır. Kartepe villa projesi Yıltem Telekomünikasyon İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Teslimlerin hemen yapıldığı villa projesinde satışlar da tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki villa tipleri neler, büyüklükleri ne kadar, ödeme planı nasıl, satılık villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özelikleri neler?

Villa projesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Bağdat Caddesi üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilmiştir. Arsa alanı üzerinde ise toplam 5 adet villa bloğu yer almaktadır.  Beş adet villa bloğunda ise toplam 10 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar ise 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Proje doğal güzellikleri içinde, oksijeni bol ve modern yaşamın tadını çıkarabileceğiniz bir konumda yer almaktadır.

Projede yer alan villalar, işlevsel, şık ve modern tasarımıyla dikkat çekmektedir. 4+1 tipindeki villalardan meydana gelen projede villaların büyüklükleri ise brüt 210 metrekare büyüklüğündedir. Her bir villa, 210 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir. Ayrıca, villalar tam donanımlı akıllı ev sistemi ile inşa edilmiş ve hemen oturulabilir durumdadır.

Villa Nova Sarımeşe fiyatları ne kadar?

Bu özel villa projesinde 4+1 tip villalar yer almaktadır. Bu villalar 3 katlı olup brüt 210 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir. Projede yer alan 210 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip villaların fiyatları 6.950.000 TL’den başlamaktadır.

Villa Nova Sarımeşe nerede yer almaktadır?

Kartepe villa projesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Bağdat Caddesi, No:119 Kartepe / Kocaeli adresinde yer almaktadır. Proje Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu’na yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca villa projesi Kartepe Kaymakamlığı’na ve Kartepe Belediye’sine yakın bir konumda yer almaktadır. ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’na ve Sarımeşe Ortaokul Erkek Öğrenci Yurdu’na yakın bir konumdadır.

Bu özel villa projesi, tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan Bağdat Caddesi’nde konumlanmıştır. Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kaymakamlığı’na sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda toplu ulaşım araçları da bu bölgeden geçmektedir.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0262 325 15 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version