Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Perdue Eskişehir satışları başladı

Villa Perdue Eskişehir projesi modern, nitelikli mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik Dora Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 5 artı 1 konut tipinde villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu villa projesi içerisinde 5 artı 1 konut tipinde 2 adet villa yer almaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 500 metrekaredir. Ayrıca bu villanın net büyüklüğü ise 450 metrekare olmaktadır. Villalar, akıllı bina sistemine sahiptir. Böylece kombi, bahçe sulama, elektrik, panjur, alarm sistemi, su baskını önleyici sensörler ve gaz alarmı gibi sistemleri telefondan kontrol etme özelliğine sahiptir.

Araçlarınızı park edebilmeniz için 4 araç kapasiteli kapalı garaj mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, sauna ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör ve galeri boşluğu gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalar doğalgaz ısıtma sistemi sahip olup yerden ısıtma sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları özel tasarım, yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik villalarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. İç kapılar ise beyaz lake özelliklidir. Elektrikli panjur sistemi yer almaktadır.

Villa Perdue Eskişehir konumu hakkında ve fiyatları hakkında

Söz konusu villa projesi Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Sazova Mahallesi’nde yer almaktadır.
Villa Perdue Eskişehir projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 500 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatları 15 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 226 36 72 veya 0 (544) 263 36 72 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…