Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Pino Kurtköy ön talep topluyor

Villa Pino Kurtköy projesi Ulusoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir.  Söz konusu konut projesi modern yapıda villalar yer almaktadır. Konut projesi konum itibarı ile İstanbul İli, Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Kurtköy konut projesi içerisinde toplam 70 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu konut projesinde iki tip villa seçenekleri yer almaktadır. Villalar 3 oda bir salon dubleks ve 4 oda bir salon tripleks tipinde tasarlanmıştır. İstanbul villa projesinde daire tipleri, büyüklükleri, projenin konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kurtköy villa projesi Ulusoy İnşaat güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Söz konusu villa projesi kapsamında toplam 70 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu kapsamda villa projesindeki villalar iki farklı tipte tasarlanmıştır. Bu villa tiplerine baktığımızda 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 tripleks seçeneklerinden meydana geldiği görülmektedir. 3 oda bir salon olarak tasarlanan dubleks villalar brüt 131 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 oda bir salon olarak tasarlanan tripleks villalar brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Pendik villa projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdadır. Bununla birlikte villa projesi deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıda inşa edilmektedir.

Kurtköy villa projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti yer alacaktır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş parkuru, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca Spa, kablosuz internet, Türk hamamı, spor salonu, sauna, akıllı ev sistemi, güvenlik ve kapalı otopark alanı da yer almaktadır. Üstelik her villaya özel villaların 60 metrekarelik bahçe alanları da yer almaktadır. Tüm villalarda geniş yapıda asansör sistemleri ve su deposu yer almaktadır. Bununla birlikte her dairede ebeveyn giyinme odası, ebeveyn banyosu ve balkon yer almaktadır.

Villa Pino Kurtköy nerede yer alıyor?

Villa projesi Kurtköy sınırları içerisinde yer almaktadır. Kurtköy, İstanbul’un Pendik ilçesine bağlı bir mahalle ve semttir. Kurtköy Mahallesi, dana önce Kartal ilçesine bağlı bir mahalle olarak bilinmektedir. Daha sonra Pendik ilçe olmuştur. Bunun ardından ise Kurtköy Pendik ilçesine bağlı bir mahalle olmuştur. Kurtköy, kuzeybatısında bulunan Aydos Dağı eteklerine yer almaktadır.

Söz konusu villa projesi İstanbul’un Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kurtköy’ün en prestijli noktasında konumlanan proje çam ağaçlarının içinde ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Marmaray’a 10 dakika uzaklıktadır. Uğur Koleji’ne 2 dakika, Emsey Hospital’e 5 dakika, Okan Üniversitesi’ne 10 dakika mesafededir. Ayrıca Sabancı Üniversitesi’ne 15 dakika, Pendik Hastanesi’ne 20 dakika mesafede yer almaktadır. Ve ayrıca proje popüler alışveriş merkezlerine de 5 dakika mesafede konumlanmaktadır.

Villa Pino Kurtköy fiyatları ne kadar?

Villa Pino Kurtköy projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Üstelik ön satışta olan projenin teslim tarihi 2025 yılı Ocak ayı olarak planlanmaktadır. Villa projesinde satılık villa fiyatları henüz belli değildir. Söz konusu projede villa fiyatları belli olduğunda fiyat listesi web sitemizde yer alacaktır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 444 4 216 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…