Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Rota Didim satışları başladı

Villa Rota Didim projesi alıcılarına özgürce yaşayabilecekleri rahat bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sarılar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sarılar İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 2 katlı olmak üzere modern villalar yer almaktadır. Bahsi geçen villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Proje kapsamında modern sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Üstelik projede ortak yüzme havuzu ile birlikte müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ferah yeşil alanlar yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Villa Rota Didim konumu hakkında

Söz konusu proje, Aydın İli, Didim İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yer alan proje şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte denize ve otogara uzaklığa da 5 dakika uzaklıktadır.

Villa Rota Didim fiyatları ne kadar?

Villa Rota Didim projesinde fiyatlar villa türlerine göre farklılık göstermektedir. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip villaların fiyatları 4 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0256 811 15 33 veya 0530 551 57 09 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…