Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Turna Ordu hemen teslim fırsatıyla satışta

Villa Turna Ordu projesi yüksek kalitedeki yaşam alanları ve güvenli yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ramadanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bitişik nizamlı 8 adet villa bulunmaktadır. Villalar ise 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ramadanlar İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede 8 adet bitişik nizamlı villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 2 konut tiplerine sahiptir. Villalar tripleks şeklinde olup bodrum, zemin ve birinci kattan oluşmaktadır. Bodrum katı salon, kiler ve mini bar olarak planlanmıştır. Zemin kat salon, mutfak, tuvalet ile iki adet büyük terastan oluşmaktadır. Birinci katında ise 4 adet oda ortak kullanım tuvalet/banyo, ebeveyn banyosu, tuvalet ve banyo, giyinme odası ve balkon yer almaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 345 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 290 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Işıklandırma spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Villa Turna Ordu konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje deniz 100 metrelik mesafede yer almaktadır. Üstelik konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Or-Gi Havaalanına 15 dakika ve Ordu Üniversitesi’ne 5 dakika uzaklıktadır.

Villa Turna Ordu fiyatları ne kadar?

Villa Turna Ordu projesinde fiyatlar anahtar teslim ve KDV hariçtir. Brüt 345 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 villa tipindeki konutlar 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (452) 234 77 52 veya 0 (543) 441 33 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…