Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Vadi Bademli satışları başladı

Villa Vadi Bademli projesi sakin ve nezih bir lokasyonda yükselmekte olup ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Verka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Verka İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje 2.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında birbirinden bağımsız olarak konumlandırılmış 3 adet villa yer almaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Her villaya ait 700 metrekarelik arsa alanına sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 432 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konuların net büyüklüğü 285 metrekare olmaktadır. Projede villaların 7/24 kamera sistemi ile güvenliği sağlanmaktadır. Her villaya özel olarak açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel açık yüzme havuzu yer almaktadır. Bununla birlikte her villaya ait bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Tüm villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projede istenildiği takdirde özel dizayn ve tasarım uygulama yapılabilmektedir.

Villa Vadi Bademli konumu hakkında

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer alan proje Bademli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik şehrin en güzel semtinde konumlanan proje sakin ve nezih bir bölgede yer almaktadır.

Villa Vadi Bademli fiyatları ne kadar?

Villa Vadi Bademli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 432 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 19.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(224) 363 76 35 veya 0(530) 408 38 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…