Kategoriler
Proje Haberleri

Villa’de Piar Doğa Evleri satışları devam ediyor

Villa’de Piar Doğa Evleri projesi Villa’de serisinin ilk etabı olmaktadır. Lüks ve fark yaratan mimari tasarımı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arizon Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 11.150 metrekarelik alan üzerinde toplam 41 adet bahçeli villa bulunmaktadır. Bu villalar 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

11.150 metrekarelik alan üzerinde toplam 41 adet bahçeli villa bulunmaktadır. Bu villalar 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik 1 artı 1 ikiz ve 1 artı 1 (asma katlı 2 artı 1 tasarımlı), 2 artı 1 B Tip İkiz ve 2 artı 1 A Tip Ayrık versiyon villa seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 85 metrekare ile 140 metrekare olarak değişmektedir. 3,5 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 150 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

23 milyon 542 bin metrekarelik orman ile çevrili, mimari ve yüksek yaşam konseptindeki sosyal alanlara sahiptir. Sosyal olanaklar içerisinde; açık hava sineması, doğa spor parkuru, sadece 50 adım ötenizde doğa kampı yapabilme fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkuru, mangal ve piknik alanı, survivor çocuk parkuru, kamp ateşi alanı, mini çim futbol sahası, yürüyüş alanları ve daha birçok alan yer almaktadır. Hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulamaları yapılmaktadır. Kiler alanı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Villa’de Piar Doğa Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Balaban Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup boğa, göl, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Değirmendere göleti 13 dakika, Silivri sahili ve Danamandıra Gölü 26 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Kıyıköy’e 70 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Villa’de Piar Doğa Evleri fiyatları ne kadardır?

Villa’de Piar Doğa Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 villalar 1.699.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 85 ile 140 metrekare arasında olan 2 artı 1 villaların fiyatı 1.899.000 TL ile 2.800.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 villaların fiyatı 3.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 596 99 99 veya 0 (533) 200 93 85 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…