Kategoriler
Proje Haberleri

Village Life Keşan son villa sahibini bekliyor

Village Life Keşan projesinde kalan son villa sahibini bekliyor. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yer alan proje Özbingöl İnşaat Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 6 blok ve 36 adet dubleks villa bulunmaktadır. Bu dubleks villalar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özbingöl İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere 6 adet konut bloğu konumlandırılmıştır. Site içerisinde konumlandırılan bloklarda toplam 36 adet dubleks villa yer almaktadır. Üstelik dubleks villalar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Sitenin sunduğu özellikler arasında, araçlarınızı güvenli bir şekilde park edebileceğiniz açık otopark alanı yer almaktadır.

Sitenin geniş peyzaj alanları ve yüzme havuzu ise doğanın tadını çıkarabilmek için ideal yapıdadır. Aynı zamanda site sakinlerinin barbekü keyfi yapabilmesi için barbekü alanı ve yanında lavabo da mevcuttur. Her villanın kendine ait su deposu sayesinde su kesintilerinden etkilenme riskiniz de düşüktür. Villaların şömine ile ısınma imkanı da bulunmaktadır. Ayrıca elektrikli kombi ve doğalgaz uyumlu kalorifer sistemi de kurulmuştur. Tüm villaların üst katında balkonlar da mevcuttur. Bununla birlikte zemin katında yer alan teras alanı da güzel bir dinlenme alanıdır.

Village Life Keşan konumu hakkında

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yer alan proje Erikli Köyü’nde inşa edilmektedir. Kendi kendini temizleyebilen Körfez olan Saros’a yakın mesafede yer almaktadır. Üstelik bu sahil sanayiden uzak kalabilen şanslı sahillerden biridir. Edirne’ye 150 kilometre uzaklıkta olan proje İstanbul’a ise 250 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Village Life Keşan fiyatları ne kadar?

Oturumların başlamış olduğu Village Life Keşan son dubleks villa sahibini bekliyor. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks villaların fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Aynı zamanda firma tarafından uygun araç teklifleri değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(538) 302 11 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…