Kategoriler
Proje Haberleri

Vip Konutları Kazan krediye uygun fiyatlarla satışta

Vip Konutları Kazan projesi konforlu ve kaliteli yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde yer alan proje Kavi Group İnşaat Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde2 blok ve 82 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kavi Group İnşaat Gayrimenkul güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 10 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bu bloklarda toplam 82 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 172 metrekare olmaktadır. Bu proje, 24 saat güvenlik hizmeti ve kamera sistemi ile korunmaktadır. Binaya girişler şifreli sistemle sağlanmaktadır ve konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Otoparkta 100 araçlık bir alan bulunmaktadır ve kapalı çocuk oyun salonu ve spor salonu da mevcuttur. Ayrıca, ahşap kamelyalar, peyzaj alanı ve çocuk oyun alanı da bulunmaktadır.

Bina çıkışları çift asansör ve merdiven ile donatılmıştır. Aynı zamanda birçok özellik, yangın merdiveni, merkezi uydu sistemi, su deposu ve hidrofor da dahil olmak üzere, binanın çevresinde mevcuttur. Daireler arası ses ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi doğalgazlı olan daireler birinci sınıf ahşap kaplama çelik kapılarla donatılmıştır. Mutfaklar ankastre mutfak seti ile donatılmıştır. Mdf lam press kaplama mutfak dolapları ve birinci sınıf akrilik tezgahlar mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bununla birlikte, Hilton lavabo ve duşakabin bulunan birinci sınıf seramik uygulaması yapılmış banyolar da mevcuttur. Salon ve odalarda ise birinci sınıf dokulu laminat parke kullanılmıştır.

Vip Konutları Kazan konumu hakkında

Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde yer alan proje Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda söz konusu projede konutlar doğa ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde ihtiyaç duyulan pek çok lokasyon yer almaktadır.

Vip Konutları Kazan fiyatları ne kadar?

Vip Konutları Kazan projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Ayrıca bu projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.200.000 TL ile 2.525.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(532) 625 41 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…