Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Göktürk Mart 2024’te teslim

Vista Göktürk konut projesinin her aşaması her detayı özenle inşa edilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kalçin Yapı ve Çetin İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. 3.521 metrekarelik arazi üzerinde 3 blok ve toplam 53 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler arakat, bahçe katı ve dubleks seçeneklerine sahip olmak üzere 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kalçin Yapı ve Çetin İnşaat ortaklığı ile geliştirilen proje 3.521 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Modern yapılı bu bloklarda toplam 53 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler 2 artı 1 bahçe dubleks, 2 artı 1 açık veya kapalı mutfak konseptli arakat, 2 artı 1 çatı dubleks, 3 artı 1 bahçe dubleks, 3 artı 1 bahçe katı, 3 artı 1 açık veya kapalı mutfak konseptli arakat ve 4 artı 1 çatı dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. 4.000 metrekarelik 2 katlı otoparkta her daire için 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness salonu, sauna, buhar odaları, yarı olimpik açık yüzme havuzu, basketbol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, kamelya alanı ve ortak peyzaj alanları bulunmaktadır.

Bununla birlikte her daire için depo alanları, yönetim ofisi, sıcak su ve temiz su depoları, jeneratör ve asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Girişte portmanto, ayakkabılık ile birlikte portmanto içerisinde çamaşır ve kurutma makineleri alanı bulunmaktadır. Ankastre mutfak seti, salonlarda klima alt yapısı, giyinme dolapları, ebeveyn banyosu, kullanışlı genç odaları gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra salon ve yatak odalarında lamine parke yer döşemesi yapılmaktadır. Mutfak ve salon önlerinde orman manzaralı geniş balkon, teras veya bahçe alanları yer almaktadır.

Vista Göktürk konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Göktürk Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Göktürk’ün en yüksek noktasında yer alan projedeki tüm konutlar Belgrad Ormanları manzarasına sahiptir. Çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar, semt pazarı ve üniversite bulunmaktadır. Bununla birlikte havaalanı, metro ve otobüs durağı yakın mesafede yer almaktadır.

Vista Göktürk fiyatları ne kadar?

Vista Göktürk projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

1+1 tip dairelerin fiyatları 8 milyon 325 bin TL’den başlamaktadır.

2+1 tip dairelerin fiyatları 11 milyon 915 bin TL’den başlamaktadır.

3+1 tip dairelerin fiyatları 16 milyon 587 bin TL’den başlamaktadır.

Bahsi geçen projenin teslim tarihi ise Mart 2024 olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (530) 399 89 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…