Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Premium Apart satışları devam ediyor

Vista Premium Apart projesi son yönetmeliklere uygun olarak ve kaliteli malzemeler kullanılarak yaşama geçirilmektedir. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çanakkale Kutlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 232 adet apart otel ünitesi bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çanakkale Kutlu İnşaat ayrıcalığı ile geliştirilen proje 12.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 8 katlı olarak yükselen bloklarda toplam 232 adet apart otel ünitesi yer almaktadır. Söz konusu projede daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise 93 metrekare ile 100 metrekare arasında değişmektedir. Bahsi geçen proje son yönetmeliklere uygun ve kaliteli yapı malzemeleri kullanılarak hayata geçirilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Proje kapsamında hayatı kolaylaştırmaya yarayan market, kafeterya, restoran, lobi & oda hizmetleri, fitness salonu, kuaför ve kuru temizleme gibi sosyal donatılar dikkat çekmektedir. Tüm bloklarda ferah yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca projedeki tüm konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Vista Premium Apart konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi ÇOMÜ Prof. Sevim Buluç Sokak’ta inşa edilmektedir. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi sınırları içerisinde bulunan proje, Çanakkale Boğazına hakim tepe noktasıyla eşsiz bir boğaz manzarasına sahiptir. Üstelik. AVM’lere 5 dakika, hastaneye 2 dakika ve havaalanına 9 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Vista Premium Apart fiyatları ne kadar?

Vista Premium Apart projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan dairelerin fiyatı 2.000.000 TL ile 2.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca firma tarafından yatırım takip ve kiralama destek hizmetleri mevcuttur. Bununla birlikte uygun ödeme yöntemleriyle cazip fiyat teklifleri ile sizleri bekliyor.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0507 370 12 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…