Kategoriler
Proje Haberleri

VistaMogan Gölbaşı satışları başladı

VistaMogan Gölbaşı projesi muhteşem manzaralı, yatay mimari konseptiyle sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Rantas İnşaat, Vista İnşaat ve Mod Yapı ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Rantas İnşaat, Vista İnşaat ve Mod Yapı iş birliğiyle tasarlanan projede yatay mimariye sahip 4 katlı bir bina konumlandırılmıştır. Bu binada 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 102 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 77 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness center bulunmaktadır. Ultra lüks ve modern yapıdaki projede rezidans hizmeti sunulmaktadır. Bununla birlikte resepsiyon, 2 adet asansör ve depo alanı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Büyük ferah manzaralı balkonlara sahip projede ankastreli lake mutfaklar yer almaktadır.

VistaMogan Gölbaşı konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje Mogan gölüne sıfır konumda yer almaktadır. Bunun yanı sıra yürüyüş ve bisiklet yollarına sıfır konumda yer almaktadır.

VistaMogan Gölbaşı fiyatları ne kadar?

VistaMogan Gölbaşı projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farlılık göstermektedir. Brüt 102 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(552) 876 77 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…