Kategoriler
Emlak Haberleri

Vitalica Wellness Bodrum Mart 2022’de açıldı!

Vitalica Wellness Bodrum, Prestijli ‘2021- Best Detox Program’ ödülüne sahiptir. Söz konusu program yenilenerek Mart ayında kapılarını Le Meridien Bodrum Resort’ta misafirlerine açmıştır. Vitalica Wellness, bütünsel sağlıklı yaşam kliniği olmaktadır. Kişiye özel detoks programlar, bütünsel klinik uygulamalar, wellness terapiler, masajlar ve vücut maske gibi bakımlarından oluşan yenileyici ve canlandırıcı deneyimleri ile misafirleriyle buluşmaktadır. Ayrıca Vitalica Wellness, kişiye özel olarak hazırlanan Superfood besinler, Sirt Beslenme, vejetaryen/vegan alternatif seçenekleri bulunmaktadır. Böylece sağlıklı yaşam merkezleri arasındaki öncülüğüne devam ederken yeni paketleri ile fark yaratmaktadır.

2 Yeni Wellness Programı: Well Aging ve Interval Otofajik

Vitalica Wellness, geleneksel ve modern tıbbın en iyi uygulamalarını içeren ve uluslararası deneyime sahip uzman terapist ve doktorları ile “kişiye özel” sağlıklı yaşam hizmeti sunmaktadır. Ayrıca Master Detoks, Intensive Detoks, Ayurvedik Detoks, Post-Covid, Yenilenme ve Canlanma Programları bulunmaktadır. Bunun ardından Well Aging ve Interval Otofajik Programları sunulmaktadır. Bu özellikleri ile de misafirlerini zihinsel, fiziksel ve duygusal sağlığa uzanan hayat yolculuklarında yanında olmaktadır. Eşsiz bir içeriğe sahip olan programlar ve modülleriyle wellness dünyasına öncülük etmeye devam etmektedir.

Well Aging Programı

Well Aging Programı’nda, yaşlanmaya neden olan biyolojik olayları düzenlemeyi amaçlamaktadır. Bununla birlikte yaş alma ile gelen mental sorunları azaltmayı sağlamaktadır. Yaşlılıkta görülebilecek hastalıklardan korumayı ve bu sürecin vücudumuzda yol açtığı deformasyonları gidermeyi hedeflemektedir.

Well Aging Programı’nda yaşam tarzı değişikliğini hedefleyen yaklaşım mevcuttur. Bunun yanında; modern ve tamamlayıcı tıbbın yöntemleri, Interval spor aktiviteleri, mental terapiler, Wellness terapileri ve güzellikle ilgili uygulamaları multidisipliner bir yaklaşımla aynı noktada buluşturmaktadır. Üstelik fiziksel, mental ve ruhsal arınmanızı sağlarken, diğer yandan misafirler ile gençliğin sırrını paylaşılmaktadır.

Interval Otofajik Programı

Vitalica Wellness’ın Interval Otofajik Program ile amacı yaşamsal sağlık problemlerine karşı vücudun kendini iyileştirme gücünü aktif duruma getirmesidir. Tedavi edici interval oruç, belirli bir süre boyunca 1100 kcal’lik beslenmeden, 250 kcal beslenmeye kademeli olarak geçişte, vücudun tamamen yağ rezervleri ile beslendiği düzendir. 10 günlük program neticesinde otofaji ve detoks enzimleri arttırılarak, hücre ve dokuların yenilenmesi sağlanmaktadır.

Vitalica Wellness Bodrum, Le Meridien Bodrum Beach Resort’te hizmet vermektedir. Özel tasarlanan panorama saunası, yeni çamur banyosu, masaj odası, yoga ve meditasyon alanları bulunmaktadır. Bu özellikleri ile misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatmaya devam etmektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…