Kategoriler
Proje Haberleri

Vizyon Gold Butik satışları başladı

Vizyon Gold Butik projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin konumu Ankara’nın Sincan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mç Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu lüks proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mç Yatırım A.Ş. güvencesi ile tasarlanan projede 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 24 adet daire yer almaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 107 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 95 metrekare olmaktadır. Site, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile donatılmıştır. Ayrıca kapalı otopark alanları sayesinde araç parkı da rahatlıkla yapılabilmektedir. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik site bünyesinde yer almaktadır. Üstelik daireler arası ısı ve ses yalıtımı da sağlanmıştır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmakta ve kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda yer alan görüntülü diafon sistemi sayesinde güvenliği de en üst seviyede tutmaktadır.

Vizyon Gold Butik konumu hakkında

Ankara’nın Sincan İlçesi’nde yer alan proje 29 Ekim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Yenikent’in merkezi konumunda yer alan proje Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne komşu konumdadır. Proje konumuna 10 dakika mesafede bulunan Harikalar Diyarı ve Göksu Parkı’nda huzurlu ve neşeli anlar yaşanmaktadır. Aynı zamanda Optimum alışveriş merkezine yakın mesafededir. Mesire ve piknik alanlarına da oldukça yakın bir lokasyonda yükselmektedir.

Vizyon Gold Butik fiyatları ne kadar?

Vizyon Gold Butik projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 107 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Aynı zamanda projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(530) 177 58 15 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…