Kategoriler
Proje Haberleri

Voya 52 Residence yüzde 50 peşinatlı satışlar

Voya 52 Residence projesi ön satış avantajlı ile benzersiz bir yatırım fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Neser İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Neser İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede modern yapıda daireler yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan blokların her biri 7 katlı olup 2 adet konut bloğu yer almaktadır. Söz konusu dairelr 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 ile 85metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 300 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak tahsis edilmiş kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, Fitness salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Her blokta asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi yer almaktadır. Bununla birlikte site içerisinde market ve dükkanlar yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Voya 52 Residence konumu hakkında

Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilen proje şehir merkezine yakın konumu ile dikkat çekmektedir. Altıntaş bölgesindeki cazip konumu ile Ermenek caddesine cephedir. Üstelik projedeki konutlardeniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı, cami, okullar ve eczane bulunmaktadır. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Havaalanına 4 dakika, plajlara 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Lara Terracity Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika mesafede yer almaktadır.

Voya 52 Residence fiyatları ne kadardır?

Voya 52 Residence projesinde yüzde 50 peşinat ve taksit imkanı ile yatırım fırsatı sunmaktadır. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.600.000 TL ile 2.850.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(534) 648 35 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…