Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Vue Mer Daça’da teslimler yaklaştı

Daça İnşaat tarafından İstanbul ili, Maltepe ilçesi Yeni Kariye Mahallesinde hayata geçirilen Vue Mer Daça Maltepe projesinde toplam 26 adet daire bulunuyor.

Adalar ve deniz manzarasına sahip Bostancı sahilinde yer alan Vue Mer Daça projesi 1.000 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor.

6 katlı tel blokta toplam 26 dairenin yer aldığı Vue Mer Daça projesinde 26 adet dairenin 6 tanesi ise dubleks daire olarak tasarlandı. Her katta 4 adet dairenin yer aldığı Vue Mer Daça projesinde bodrum katlar otopark alanı olarak projelendirildi.

113 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 ve 4+1 tipindeki dairelerden meydana gelen Vue Mer Daça projesinde teslimler ise 2017 yılı Eylül ayında yapılması bekleniyor.

Vue Mer Daça fiyatları ne kadar?

Vue Mer Daça Evleri projesinde yer alan satılık dairelerin fiyatları 880 bin TL ile 3 milyon 900 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Vue Mer Daça projesi Bostancı iskelesine 250 metre mesafede, yeni yapılan Bostancı metrosuna ise 100 metre mesafede yer alıyor.

Vue Mer Daça nerede?

Vue Mer Daça Bostancı projesi Yeni Kariye Mahallesi, Eski Bağdat caddesi, Altıntepe Maltepe/ İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0216 361 31 19

Tasinmazhaber.Com