Kategoriler
Emlak Haberleri

West Wall Marina Villaları’nda muhafazakar yaşam

West Wall Marina Villaları konut projesi İstanbul Beylikdüzü’nde sizlerle olmaya devam ediyor. Yaratıcı firmanın Batı Duvarı İnşaat olduğu projede, A segmenti üzerinden hayata geçirilmiş lüks villalar hemen teslim ile sizleri ev sahibi yapmakta.

West Wall Marina Villaları proje özellikleri

İstanbul Beylikdüzü semtinde yükselen konut projesinde yapılar A konut segmentine sahiptir. 3 katlı villalar toplamda 64 daireyi barındırıyor. Avrupa Yakası’na yeni bir yaşam alanı kazandırılan projede, toplam 62 bin metrekarelik arsa alanı kullanılmıştır. 64 adet villaların büyüklükleri 353 metrekareden başlayarak, alıcının tercihine göre 815 metrekareye çıkmaktadır. Yeşil peyzaj alanlarının sizleri beklediği site içerisinde villaların kendine özel bahçeleri bulunmakta. Bahçe alanları ise arzuya göre 500 metrekareden başlayarak, 1000 metrekare arasına uzanmaktadır.

Deniz manzarasına sahip lüks yaşam alanı ile çağın her türlü ihtiyacına karşılık veren konut projesidir. West Wall Marina Villaları, geniş bahçesi ve villaya özel havuzlarıyla göz doldurmaya ve kişiye özel ayrıcalık kazandırmaya devam ediyor.

Site içerisinde ayrıca açık yüzme havuzu, fitness merkezi bulunmaktadır. Kafe, restoranların hizmete hazır bulunduğu iskele çevresinde siteye özel kullanım alanı bulunmaktadır.

Bina içlerinde yer alan su deposu, hidrofor ve jeneratör sayesinde önemli ihtiyaçlarda anında cevap bulabileceksiniz. Konutlarda teras, balkon, villalar içinde yer alan özel yüzme havuzu ve hizmetli odasıyla oldukça kullanışlı alanlar tasarlanmıştır.

Projede sahip olunan imkanlar

West Wall Marina Villaları çerçevesinde müstakil yaşam alanının kapılarını aralamak artık çok kolay. Atatürk Havalimanı’na yalnızca 17 dakikalık bir mesafesi bulunan yapılar, IDO İskeleleri’ne 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Taksim’e 30 kilometre, Levent’e 32 kilometre olan konumu ile aynı zamanda birçok yere ulaşmanızı sağlayacak TEM bağlantısına 6 ve E-5 bağlantısına yalnızca 3 kilometre mesafededir.

Geleneksel yapısını koruyan muhafazakar ailelerin tercih ettiği bölgede, şu ana kadar yüzde 80 konut satışı sağlanmıştır. West Wall Marina Villaları projesinde yer almak için başlangıç olarak 830 bin dolarlık nakdi gözünüzden çıkarmalısınız. Yapılacak tercihe göre bu rakam 1 milyon 900 bin dolar değerine ulaşmaktadır. Ayrıca banka kredisine uygun projede isteğe uygun villa tipleri bulunuyor. Detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıda verilen numaradan arayabilir, isteğe göre e-Posta yoluyla iletişim kurabilirsiniz.

İletişim: 0212 850 2 555 / [email protected]