Kategoriler
Proje Haberleri

White Park Beylikdüzü satışları devam ediyor

White Park Beylikdüzü geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu konut projesi Beyazlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde dublex daire 3+1 ve dublex daire 5+1 olan evler sizlere sunulmaktadır. Satışa sunulan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Dubleks daire 3+1 tip daireler brüt 150 metrekare, net ise 120 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Dubleks daire 5+1 tip daireler ise brüt 225 metrekare, net ise 182 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Proje 2 bloktan oluşmaktadır. Toplamda 40 daire bulunan bu proje oldukça fazla ilgi çekmektedir. Aynı zamanda 20 dükkân da bu proje ile yapılandırılmaktadır. Proje kapsamında normal daire seçenekler 2+1 ve 3+1 şeklindedir. Dubleks daire seçenekleri ise 3+1, 4+1, 5+1, 5+ 2 şeklindedir.  Bu evlerde Hilton banyo bulunmaktadır. Bu evler içerisinde ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör vardır. Ses ve ısı yalıtımı da evin dış cephesinde bulunmaktadır. Ayrıca otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda evlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Evin dış yapısında ses ve ısı yalıtımı mevcuttur. Sosyal alan olarak spor alanı, oyun parkı gibi yerler mevcuttur. Evin içerisinde ekstradan kilerde vardır. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır.

White Park Beylikdüzü konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde hastane, eczane ve sağlık ocağına yakındır. Sağlık problemlerini kolay bir biçimde doktora giderek atlatabilirsiniz. Market ve semt pazarına oldukça yakın olması sizlerin işine oldukça yarayabilir. Aynı zamanda eğitim açısından da okullara yakın olması artı bir özelliğidir. Şehir merkezine de ulaşım oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleşir. Olası tehlikelere karşı itfaiye ve polis merkezine de oldukça yakındır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş ve minibüs seçeneklerinden de yaralanabilirsiniz. Bu projedeki evler sizlere doğa ve şehir manzarası sunmaktadır.

White Park Beylikdüzü Ev Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Bu nedenle evlerin alanları ve kat sayısına göre fiyatının değiştiğini görmek mümkündür.

Projede yer alan brüt 150 metrekare, net 120 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 950 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt olarak 225 metrekare, net 182 metrekare alanı olan 5+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 900 binden başlamaktadır.

Aynı zamanda takas seçeneği de mevcuttur. Sadece İstanbul ili sınırlarında 450 bin ve 500 bin değerine sahip araba, tarla ve arsa ile bu değişim gerçekleştirilmektedir.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (506) 502 06 06 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…