Kategoriler
Proje Haberleri

White Tuzla fiyat

İstanbul’un Tuzla ilçesinde White Tuzla projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi White İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Bahsi geçen proje bünyesinde barındırdığı konforlu konutları sayesinde aile yaşamına da hitap ediyor. Proje bünyesinde 199 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

White Tuzla projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 77 metrekare ile 244 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 1+1 konutlar 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. White Tuzla projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 360 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 480 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan konutlardan 4+1 olanlar ise 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Evliyaçelebi Mahallesi’nde inşa ediliyor. White Tuzla projesi Şinasi Dural Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.