Kategoriler
Proje Haberleri

Wiamia Sakarya lansmana özel fiyatlarla satışta

Wiamia Sakarya projesi deniz ve doğayı bir arada sunan eşsiz konumu ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sarımert Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında modern yapıda 6 adet müstakil bahçeli villalar bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sarımert Yapı İnşaat imzası taşıyan projede 6 adet modern tasarımlı villalar yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 140 ile 142 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 127 ile 128 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte her villaya özel müstakil bahçe alanı yer almaktadır. Merkezi uydu sistemi ve kablo TV bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Duşakabin, PVC doğrama, spot aydınlatma ve Wi-Fi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Wiamia Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine 5 dakikalık uzaklıkta olan proje deniz ve doğa havasını bir arada sunmaktadır. Üstelik denize 3 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Wiamia Sakarya fiyatları ne kadar?

Wiamia Sakarya projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 140 ile 142 metrekare arasında olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 2.450.000 TL ile 2.700.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 68 99 veya 0 (533) 053 34 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…