Kategoriler
Proje Haberleri

Wings Residence satışları devam ediyor

Wings Residence projesi 5 yıldızlı otel konforunda bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akkuş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 60 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akkuş İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje site içerisinde çıkılmak istenmeyecek cazip bir ortam sunmaktadır. Site içerisinde her biri 5 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 60 adet daire yer almaktadır. Üstelik projede ticari alanlar da mevcuttur. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 162 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, Fitness salonu, sauna ve hamam bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi sistemli yerden ısıtma sistemine sahiptir. Bunun yanı sıra dairelerde inverter klima yer almaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Wings Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Ege Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 425. Sokakta yükselen proje ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Wings Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar ise konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 162 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 618 12 12 veya 0 (539) 852 77 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…