Kategoriler
Proje Haberleri

Yağız & Akın Villaları sınırlı sayıda satışta

Yağız & Akın Villaları projesi modern yaşama sahip sınırlı sayıdaki villaları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 9 adet ikiz villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yılmaz İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 3 katlı 9 adet ikiz villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 2 villa tipi konutların büyüklüğü brüt 340 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 270 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın kendine özel 2 araçlık kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villanın kendine ait ön ve arka bahçesi yaz ve kış bahçesi bulunmaktadır. Bununla birlikte yağmur suyundan depolama sistemi ile ücretsiz bahçe sulama sistemi yer almaktadır.

Hidrofor, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Her villanın hem alt hem üst olmak şartı ile iki adet girişi bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, vestiyer, kiler ve mobilya gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yağız & Akın Villaları konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Hem şehrin içi hem şehrin dışı olacak şekilde muhteşem bir konuma sahiptir. Üstelik çarşı merkeze 10 dakika olan proje markete, okula, camiye yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Yağız & Akın Villaları fiyatları ne kadar?

Sınırlı sayıdaki Yağız & Akın Villaları projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 340 metrekare olan 4 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 4.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(372) 615 20 20 veya 0(533) 253 78 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…