Kategoriler
Proje Haberleri

Yakut Evleri 2 lansmana özel fiyatlarla satışta

Yakut Evleri 2 projesi isminden de anlaşılacağı üzere 2. Etap projesi olarak satışa sunulmuştur. Güvenli ve huzurlu bir yaşam vaat eden proje Erdeğer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde yer almaktadır. 1.239 metrekarelik alan üzerinde 2 adet konut bloğu yer almaktadır. Bloklarda 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Erdeğer İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen proje 1.239 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 233 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, lake mutfak dolap ve kapılar, ebeveyn banyosu, duşakabin, çamaşır odası, gömme vestiyer ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır. Led aydınlatmalı tavan uygulaması yapılmaktadır. Her daire özel kiler alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yakut Evleri 2 konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi Sahil Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin gürültüden uzakta ve merkezi lokasyonda yükselen proje ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin 100 metre mesafesinde okul, kaymakamlık, alışveriş merkezi, pazaryeri, belediye ve hastane yer almaktadır. Bununla birlikte sahil şeridine de 100 metre mesafededir. Çevre illere feribot, otoban, köprü gibi seçeneklerle ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca İstanbul’da ki havaalanlarına da kolay bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.

Yakut Evleri 2 fiyatları ne kadar?

Yakut Evleri 2 projesinde lansmana özel satış avantajı mevcuttur. Brüt 233 metrekare olan 4 artı 1 dubleks daireler 3.950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (534) 088 95 95 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…